• HANDBOOK OF THE MAMMALS OF THE WORLD VOL. 1

    CARNIVORES

    VARIOS AUTORES LYNX EDICIONS Ref. 9788496553491 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    El contenido del primer volumen dedicado a los Carnívoros es el siguiente: Cats (felinos) - Linsangs  (linsangs) - Civets, Genets and Oyans (civetas, ginetas y linsangs africanos) African Palm Civets (civeta africana de las palmeras) - Hyenas (hienas) - Mongooses (mangostas)Madagascar Carnivores (ca...
    Ample: 240 cm Longitud: 310 cm Pes: 3950 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    135,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • Data d'edició : 01/05/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : ANG
    • Autors : VARIOS AUTORES
    • I·lustradors : LLOBET, TONI
    • Nº de pàgines : 727
    • Col·lecció : HANDBOOK OF THE MAMMALS OF THE WORLD
    El contenido del primer volumen dedicado a los Carnívoros es el siguiente: Cats (felinos) - Linsangs  (linsangs) - Civets, Genets and Oyans (civetas, ginetas y linsangs africanos) African Palm Civets (civeta africana de las palmeras) - Hyenas (hienas) - Mongooses (mangostas)Madagascar Carnivores (carnívoros de Madagascar)  - Dogs (cánidos) - Bears (osos) Red Panda (panda rojo) - Raccoons (mapaches) - Skunks (mofetas) Weasels and relatives  (comadrejas, martas, turones, tejones y nutrias)

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.