• DR. ALZHEIMER SUPONGO

    Y LOS OTROS 11 CIENTÍFICOS QUE DIERON NOMBRE A LOS TRASTORNOS DE LA MENTE

    DRAAISMA, DOUWE ARIEL Ref. 9788434400696 Altres productes del mateix autor
    Alois Alzheimer, James Parkinson, Hans Asperger, Gilles de Tourette… todos eminentes científicos cuyos nombres han quedado asociados a trastornos mentales. Douwe Draaisma, profesor de historia de la psicología, reconstruye con afán divulgativo y espíritu narrativo los descubrimientos que llevaron a ...
    Ample: 145 cm Longitud: 230 cm Pes: 400 gr
    Descatalogat
    22,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-344-0069-6
    • Data d'edició : 01/05/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : DRAAISMA, DOUWE
    • Traductores : 0000000000000
    • I·lustradors : / 00000NATHALIE SCHWAN
    • Nº de pàgines : 400
    Alois Alzheimer, James Parkinson, Hans Asperger, Gilles de Tourette… todos eminentes científicos cuyos nombres han quedado asociados a trastornos mentales.

    Douwe Draaisma, profesor de historia de la psicología, reconstruye con afán divulgativo y espíritu narrativo los descubrimientos que llevaron a cabo doce psiquiatras y neurólogos que, a veces de forma casual e incluso accidental, dieron con la respuesta a extraños comportamientos de la mente humana.

    Dirigido al gran público, el libro nos sitúa en el contexto histórico y la vida personal de sus protagonistas y narra con conocimiento e inteligencia los momentos estelares de la historia de la investigación sobre el cerebro y de la ciencia en general. Nos permite descubrir cómo funciona la mente pero también qué factores culturales o tecnológicos han revolucionado el campo de la medicina. 

    Ha vendido más de treinta mil ejemplares en los Países Bajos, y ha sido traducido a más de diez lenguas, entre ellas el inglés.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.