• PRESTO 11. GESTION DE OBRA Y CONTROL DE COSTES

    MACHADO, AIDA ANAYA Ref. 9788441528918 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    PRESTO es un sistema informático de gestión vinculado a la construcción, reconocido como el estándar en los países de nuestro entorno cultural. Integra los presupuestos, las mediciones, los costes, plazos, comparativas de compras y subcontratas, datos de seguimiento de la dirección de obra: control ...
    Dimensions: 225 x 175 x 22 cm Pes: 585 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    27,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • ISBN : 978-84-415-2891-8
    • Data d'edició : 01/03/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CAST
    • Autors : MACHADO, AIDA
    • Nº de pàgines : 368
    • Col·lecció : MANUAL IMPRESCINDIBLE
    PRESTO es un sistema informático de gestión vinculado a la construcción, reconocido como el estándar en los países de nuestro entorno cultural. Integra los presupuestos, las mediciones, los costes, plazos, comparativas de compras y subcontratas, datos de seguimiento de la dirección de obra: control de la producción, certificaciones y modificados, costes reales y gestión administrativa.

    Permite, además de redactar documentos exigidos por la normativa de seguridad y salud, planificar técnicamente la obra, controlar la calidad según el CTE, evaluar aspectos ambientales y la gestión de residuos entre otras tareas.

    Esta guía está basada en Presto 11, la última revisión del conocido programa. Posee un enfoque y orientación bien claro: mostrarle, por primera vez, los recursos de Presto enfocados específicamente a la empresa constructora, partiendo desde el presupuesto de la obra y llegando hasta el control de costes de la misma.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.