• NO HAY PERRO QUE VIVA TANTO

    BALBUENA, FRANCISCO EDAF Ref. 9788441426405 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Premio de Novela Negra Ciudad de Getafe 2010. Desde la ley voy a provocar el pánico. Me conocen por el inspector Andrés Ballester, aunque de pequeño me llamaba Andros Amador. Yo era un niño índigo, ahora soy un lobo. Nadie sabe quién soy en realidad. Ni siquiera mi amante china. Soy un policía que b...
    Ample: 230 cm Longitud: 150 cm Pes: 340 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    15,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • ISBN : 978-84-414-2640-5
    • Data d'edició : 01/09/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CAST
    • Autors : BALBUENA, FRANCISCO
    • Nº de pàgines : 200
    • Col·lecció : VOZ Y TIEMPO
    Premio de Novela Negra Ciudad de Getafe 2010. Desde la ley voy a provocar el pánico. Me conocen por el inspector Andrés Ballester, aunque de pequeño me llamaba Andros Amador. Yo era un niño índigo, ahora soy un lobo. Nadie sabe quién soy en realidad. Ni siquiera mi amante china. Soy un policía que busca venganza en El Rastro de Madrid. El cadáver de mi madre acaba de aparecer en uno de sus sórdidos sótanos. Mamá, yo no te he olvidado después de treinta años desde nuestra separación. Sé que los culpables de tu asesinato también te recuerdan. Todos son pobladores de este mercadillo lleno de secretos. Detrás de ellos voy de calle en calle. Mientras que trato de resolver mis propios crímenes. No temáis nada de mí, followers de Twitter. Soy lo suficientemente avispado como para evitar caer en la locura. Pero estad atentos a cómo voy liquidando a esa basura de El Rastro. Os apuesto a que no imagináis cuál es el arma con la que doy matarile. Sólo alguien caído del cielo azul, como esa mujer impertinente que viene hacia mí, podría averiguarlo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.