• TOTS ELS COLORS DEL CAMALEO ( VAIXELL VAPOR BLAVA )

    LOSANTOS, JORDI CRUILLA Ref. 9788466130806 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    El dia del concurs de caça dels joves camaleons ha arribat: guanyarà el primer que capturi un espiadimonis vermell. En Tami és un dels concursants, i ben aviat en troba un, però un gripau també ha clissat l'insecte, i tots dos es discuteixen. Quan el té a l'abast, en Tami deixa escapar en Max, l'esp...
    de 6 a 10 anys Ample: 120 cm Longitud: 190 cm Pes: 400 gr
    Descatalogat
    7,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : RUSTICA
    • ISBN : 978-84-661-3080-6
    • Data d'edició : 01/05/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : LOSANTOS, JORDI
    • Traductores : 0100001441000
    • I·lustradors : LOSANTOS SISTACH, CRISTINA
    • Nº de pàgines : 112
    • Col·lecció : VAIXELL VAPOR BLAVA
    • Nº de col·lecció : 182
    El dia del concurs de caça dels joves camaleons ha arribat: guanyarà el primer que capturi un espiadimonis vermell. En Tami és un dels concursants, i ben aviat en troba un, però un gripau també ha clissat l'insecte, i tots dos es discuteixen. Quan el té a l'abast, en Tami deixa escapar en Max, l'espiadimonis. El gripau, indignat, li tira un verí als ulls, i a partir de llavors en Tami perd la capacitat de distingir els colors, ho veu tot grisós. Com que els ulls li fallen, la pell no sap què ha de fer, i canvia de color sense control i no es pot camuflar. Al poblat, la malaltia d'en Tami neguiteja tothom, ja que tenen por que el vegi algun ocell i els descobreixi a tots. En Tami decideix marxar, per no posar en perill el poblat, i emprèn un viatge llarg i perillós per anar a buscar el bruixot que viu a les muntanyes i que pot curar tots els mals. En Max l'acompanya, i els dos amics superen tots els perills i les dificultats que troben amb esforç i imaginació. Al final, no troben cap remei per curar els ulls d'en Tami, però aquest comprèn que el viatge li ha servit per fer-se més fort, per conèixer el valor de l'amistat i per veure món, i que en realitat no li cal guarir-se, perquè veure les coses de manera diferent no és cap malaltia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.