• MÁSCARAS SOMBREROS CESTAS FIGUAS Y ANIMALES CON VASOS Y PLATOS DE PAPEL

    TÄUBNER, ARMIN DRAC, EL Ref. 9788498741865 Altres productes del mateix autor
    ¿Qué hacer con los platos de papel que sobran en una merienda o en una fiesta? En el armario ocupan sitio y sería una pena tirarlos a la basura. La solución está aquí: ¡utilizarlos para hacer manualidades! Los platos de papel son de una versatilidad maravillosa.Este libro muestra cómo transformar lo...
    Ample: 150 cm Longitud: 210 cm Pes: 400 gr
    Descatalogat
    5,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : RUSTICA
    • ISBN : 978-84-9874-186-5
    • Data d'edició : 01/04/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : TÄUBNER, ARMIN
    • Nº de pàgines : 32
    ¿Qué hacer con los platos de papel que sobran en una merienda o en una fiesta? En el armario ocupan sitio y sería una pena tirarlos a la basura. La solución está aquí: ¡utilizarlos para hacer manualidades! Los platos de papel son de una versatilidad maravillosa.

    Este libro muestra cómo transformar los platos de papel, con un par de toques y un poco de pintura, en animales multicolores, entretenidos juguetes, decoración original para fiestas o divertidas máscaras de Carnaval. Y como las figuras son fáciles de elaborar, los que más disfrutarán serán los niños, no solo con las manualidades, sino también jugando después con los platos transformados.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.